Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)
Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

Website:  www.microsoft.com
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 32-bit
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 64-bit
DOWNLOAD ↔ Windows Server 2008 R2 SP1 64-bit

Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

 Windows 7:n asiakkaat ovat pian saada Web Traveler 11 (IE11) Windows Update -sivustosta, joka on jo alkanut, IE11 suunnittelija ja myös vapauttaa esikatseluja.

IE11 on sisäänrakennettu internet-selain Windows 8.1. Sitä paitsi työpöytäversiota, siinä on Metro-pohjainen vastine. App-versiossa Windows 7 takaa täsmälleen sama parempi suorituskyky, suojauksen ja yksityisyyttä. Se tukee WebGL, HTML-videoleikkeen toisto ilman plugins sekä ylimääräistä HTML sekä CSS koti- tai kaupalliset kiinteistöt.

Microsoft väittää, IE voisi tällä hetkellä täytä JPG kuvia jopa 45 % nopeampi käyttää 40 % vähemmän muistia kuin aiemmissa IE versioita. Käyttäjien, jotka haluavat tutkia uusia toimintoja omin käsin voi mukauttaa tutkimukset ovat saatavilla osoitteessa Modern.eli. Kuitenkin ne, jotka haluavat estää Windows-päivitys automaattisesti Internet Explorer 11 saattaa kääntyä Toolkit voit poistaa automaattisen lähetyksen Net kulkijat.

JavaScript-suorituskyvyn saa vuosina 2000-2003. Inning mukaisesti testit Microsoft käyttää WebKit SunSpider, eli 11 toteutuneisiin IE9, Opera 17, Chrome 30 sekä Firefox 25, 9 % nopeampi kuin IE9, joita näin ollen on kattavampi kuin toiset 30 prosenttia.
Web-suunnittelijat ovat uudet laitteet rehujätteen eli DOM Explorer JavaScript-konsoli debugger verkkoon liittyviä ominaisuuksia, käyttöliittymän reagointiherkkyys sekä muistitesti, profiler (JavaScript nopeus (benchmarking) ja myös web-selaimella vaihtelu emuloinnissa.

Neulaus sivustoja tehtäväpalkin tuottaa välillä on suora yhteys hiiren napsautuksella ja myös usein käytettyjen Web-sivuja. Se tehdään vetämällä sivuston kuvake näkyy osoiterivi tehtäväpalkin kuvakkeesta tai laitteet elintarvikkeiden valintaan, joten se mitätöi säännöllistä sovelluksia. Osoite tulee uusi kotisivu kuvakkeen kehittyy Residence ja asetetaan asianmukaiset vieressä Back-painiketta. Parantaa mukauttamisen, IE lainaa sävyjä symbolit ja nimeää ne takaisin sekä eteenpäinajon kytkimissä. On online Internet Explorer Gallery ottaa useita tällaisia sivustoja esikatselua varten sekä nopea syyllistää.

Kun useita välilehtiä on avattu IE11, mutta ne muistuttavat useita ikkunoita hiiren kakkospainikkeella oletusarvoisesti kuormaaminen on turhia johtoja. Nämä asetukset voidaan mukauttaa Net -paneelin.

Internet-sivustot voidaan sisällyttää faves tarkistuslista liian järjestetty luokittelemalla avattu nykyinen sivu tai uuteen välilehteen tuotuihin selainvälilehti tai tietojen lisäksi, viedä lähetä. Tausta tarkistuslista telakointiasemalla kameralaite sivu lajittelu on päivä, koko, monet nähneet tai tilata vieraili nykyajassa. Hakutoiminto on kiinnitetty liian. Lisäksi verkon matkailija voi suositella liittyvät internet-sivustot, jotka perustuvat yksilön internetin käyttöä.

Komentosillan bar suojakotelo automaattinen täydennystoiminto ja vetävät suosituksia eri lähteistä, kuten suosikkeja, selainhistoriaan ja nykyisellään energinen haku toimittaja.

Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

Aktiivinen web-selaimen käyttäjille usein täsmälleen sama asia, erityisesti hallinta avataan useita välilehtiä. IE sisältää hiiren kakkospainikkeella elintarvikkeiden merkintöjä valinta sulkea nykyisen ikkunan sulkeminen, kaikki välilehdet paitsi, tai tuottavat (värikoodi) -välilehteen. Nämä ovat kehittyneet, kun varianssien välilehti. Removaling välilehden vieressä eri varjoa laukaisee sen sisällyttäminen upouusi joukkue. On mahdollista ryhtyä ryhmittelyn asioita, kopioi kontaktit uudelleen viimeisintä suljettua, sekä näkö on luettelo, jossa on viime aikoina kiinni sivuille. Lisäksi kontaktit voidaan näyttää suoraan erillään osoiterivillä.

Voit valita laitteen valikon "eivät kulje" on käyttäjän henkilökohtainen tietosuoja-asetusta, joka lähettää Ei-sarjaseuranta edellyttää internet-sivustoihin. Joten tämä valinta ei todellakaan sulje verkostojen edistämistä, jäljitys etsitään toimintatapoja sekä osoittaa behaviorally kohdennettuja mainoksia. Lisäksi se varmistaa yksityisyyttään jaat tietokoneen muiden henkilöiden kanssa.

Sen sijaan, että se estää kaikki paikkakunnat on mahdollista luoda checklist of handpicked osoitteita lähettämällä "eivät kulje". Web Explorer galleria web-sivu on ratkaisuja, jotka voisivat olla osaltaan IE, koska ne antavat tarkistuslistoja osoitteissa tällaisten tietojen keräämisen virastoille. Määritettä ei pettämättömistä vaikka sivustot saattavat jäädä laiminlyödään yksilön tietosuoja-asetusta (tunnustaa vk otsikko ei ole itse asiassa pakollinen).Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)"

Post a Comment