Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)
Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

Website:  www.microsoft.com
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 32-bit
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 64-bit
DOWNLOAD ↔ Windows Server 2008 R2 SP1 64-bit

Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

 Няма списък на най-доброто net уеб браузъри, определено ще бъде общо без интернет посетител. По отношение на всички съществуващи интернет браузъри, Нетна Explorer е най-дългият работи. Той бе един от най-популярните интернет браузър, все още опитни защото разтворът е в застой, докато други браузъри превишени го в функции и също безопасност. Както беше след като най-популярните услуга, тя идва да бъдат мишена за злонамерени атаки, както и инфекции. Напоследък, Интернет пътешественик е поставен на изобилие се концентрира върху подобряване на сигурността и също борбата срещу злонамерен софтуер.

Докато Интернет пътешественик има голям равновесие на общи характеристики, опитът е ранен от минимална скорост, при която то не. В нашите изпити, той взе под средната 4.53 секунди да зарежда водещи 10 Доказтелства" уебсайт. Средната стартиране, въз основа на 10 различни усилия, е бил сведен до 2.72 сек. Въпрос на сек. може да се чувстват като малки безпокойство, но Net Explorer на стандартните все още е двойно време на най-ефективни уеб браузъри в нашите сравнение.

Нетна Explorer може да не е най-бързият браузър, обаче тя не икономисват от неговата функция. Показалци и също табелкови сърфинг са на фокус. Когато отворите на съвсем ново начало на прозореца, ще видите иконите на вашите най-разглежда обекти си въз основа на сърфа история. Това софтуерно приложение работи фантастично с PC сензорни екрани и също tablet компютри с Windows 8.

Нетна пътешественик освен това предлага избор от прикачни устройства за напълно персонализирани сърфиране опит. Има четири различни класификации на добавките: търсене компании, ускорители, Уеб парчета и ленти с инструменти. Във всяка категория, вие открийте редица изтегляния, всяка с описание. Много са свободни, все още някои трябва да закупите.

Интернет пътешественик действително е актуализиран нейната защита уредите за елиминиране на непрекъснат побой на злонамерен софтуер. Тя е действително добавена родителски контрол и също няколко методи, за да откриете фишинг нападения. Това е допълнително включваше защита функция, наречена SmartScreen филтър, който работи едновременно, докато сте онлайн. Ако установи нищо подозрително, то се отваря прозорец, препоръчване можете да продължите с грижи, или тя би могла да възпрепятства просто уеб сайт, напълно за вашата компютърна система за безопасност и сигурност.

Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

Няма отрича, че Internet Explorer е бил действително pestered с повече безопасност susceptabilities в сравнение с повечето от неговите конкуренти. Големият дял на използване прави печелившо мишена за cyberpunks и също cyberthieves. Въпреки това, най-новата версия на браузъра мрежата включва ефективно актуализации, предназначени да затегнете защита техническите въпроси, и неговото използване на sandboxing, както и други техники значително намалява безопасност и рискове за сигурността. Освен това, Интернет пътешественик предлага много удобен за потребителя потребителски интерфейс. Тя не могат никога да бъдат горната уеб интернет браузъра отново, но актуализации, го правят преглед на стойност.Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)"

Post a Comment